Alena Bartková

Provádíme tantrické masáže pro ženy, muže, ale i páry.


  • Masáž pro ženy
Ženy mají jiné potřeby a touhy než muži, jinak vnímají své tělo a jeho potřeby.
U žen je tato masáž jemnější a pocitově hlubší. Do této masáže, stejně jako pro muže, patří i masáž genitálií (u ženy masáž jóni). Jelikož jsou ženy citlivější a vnímavější než muži, dokáží si prožít každý dotyk dávajícího od samého začátku.

  • Andělská masáž pro ženy
Pokud si to žena bude přát, nemusí dojít k masáži jóni ( orgánu rozkoše). Není třeba nikam spěchat! Je velmi nutné nechat rozhodnutí na přijímající ženě.

  • Masáž pro muže
Do masáže muže zahrnuji i masáž prostaty. Na přání dotyčného se však tato masáž provádět nemusí. Málo mužů si uvědomuje, jak je toto místo citlivé a pro mnoho z nich velmi vzrušující. Opět to není nic násilného, tato masáž se provádí jemně a s citem. Napomáhá tak k dokonalému a intenzivnímu prožitku a vhání sexuální energii do celého těla.

  • Masáž "čtyř rukou"
Dopřejte si masáž od dvou masérek najednou. Budete se cítit jako v ráji při dotyku více teplých dlaní na svém těle. Nezůstane tak žádné místečko na Vašem těle, které nebude hýčkáno. Masérky jsou spoře oděné.

  • Masáž pro páry
Navštivte nás společně se svou partnerkou či partnerem. Budeme se Vám věnovat spolu s masérem současně v jedné místnosti. Partneři leží vedle sebe a tak mají možnost se jeden druhého dotýkat, spojit své energie a naladit se na stejnou "vlnu", vzájemně se podporovat a užívat si jeden druhého. Budete prožívat mnohem intenzivněji své pocity a vnímat lépe svého partnera, možná pocítíte něco úplně nového a naplňujícího vás oba...