Autokemp Třeboň – Jiří Neubauer

Autokemp se nachází v malebné oblasti jihočeských rybníků na březích Opatovického rybníka v těsné blízkosti Schwarzenberské hrobky. Jedná se o uzavřený areál o rozloze 25 000 m². Ubytování je možné ve dvou, tří a čtyřlůžkových chatách nebo ve vlastním stanu či přívěsu. V areálu autokempu se nachází restaurace se společenskou místností a venkovní terasou.

Součástí areálu je společné sociální zařízení s teplou vodou. Pro hry slouží volejbalové hřiště, půjčovna lodí, dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou a houpačkami a půjčovnou sportovních potřeb.

V areálu autokempu se nachází restaurace se společenskou místností a venkovní terasou. V naší restauraci podáváme snídaně, obědy a večeře jak pro ubytované hosty, tak pro veřejnost.

V celém areálu autokempu teče pitná voda. Volné rozdělávání ohně není povoleno. Použití grilu u stanu, karavanu nebo chatky je možné. V recepci lze zakoupit dříví nebo dřevěné uhlí. Každý týden jsou v autokempu pořádány country večery.

Do centra Třeboně se dostanete pěšky po hrázi rybníka Svět asi za 10 minut. V Třeboni můžete navštívit náměstí s radniční věží, děkanský kostel, zámek a státní oblastní archív, zámecký park, třeboňský pivovar a velké množství restaurací a kaváren.