VPRO Šumperk, s.r.o.

Nabízíme jednoúčelové stroje a zařízení, průmyslová automatizace.
Společnost vyvíjí a připravuje průmyslové manipulátory pro manipulaci s výrobky, materiály, obaly a ostatní. Všechny navrhované technologie jsou na zakázku připravovány pro koncové zákazníky. Nejvíce je kladen důraz na spolehlivost a bezpečnost strojních zařízení dle evropských norem EN 954-1:1996.

Průmyslové řídící automatizační systémy – naše společnost Vám může v této oblasti nabídnout řešení:
V softwarovém řešení – řízení složitých i jednoduchých výrobních procesů.
V hardwarovém řešení – otevřený a plně kompatibilní systém pro budoucí rozšiřování a doplňování.

Na základě poptávky zákazníka vytváří naše společnost řešení na míru pro optimální cenu a výkon výpočetní techniky a všech používaných komponentů jako jsou tiskárny, scannery, datové projektory a ostatní komponenty výpočetní techniky.

Záruční opravy: kromě speciálních komponent jsou záruční opravy prováděny výměnným způsobem nebo možností zápůjčky po dobu kdy bude opravovaný komponent v záruční opravě.
Na základě poptávky zákazníka dodáváme software od českých a zahraničních výrobců a dodavatelů software pro výpočetní techniku.

Pro koncové zákazníky nabízíme možnost správcování sítí, včetně možnosti dodávky výpočetní techniky, spotřebního materiálu, periférií a software. Služba může být nabízena i v podobě výpomoci při řešení rozsáhlých problémů na počítačových sítích vlastními správci. Naši technici podporují operační systémy Microsoft ® a LINUX.